DÜNYAPETROL

Selim Şiper ; Petrol Ofisi’nin yeni CEO’su oldu

Unisel Genel Müdürü ve Unilever Yönetim Kurulu Üyesi görevlerindeyken 1999 yılında İpragaz CEO’su olarak transfer olan Şiper, İpragaz’ı sadece bir LPG şirketi olmaktan öteye taşıyarak enerji piyasasının her dalında etkin bir enerji şirketi haline getirdi. Bu büyüme İpragaz’ı Türkiye’nin en başarılı ilk otuz şirketi arasına konumlandırdı. Halen Türkiye LPG Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdüren Selim Şiper bir dönem SHV Energy’nin Yönetim Kurulu üyesi olarak Asya ve Doğu Avrupa operasyonlarını da yönetti.”

Türkiye akaryakıt sektöründe önemli bir yönetici değişikliği gerçekleşiyor Hollandalı VITOL tarafından Avusturyalı OMV’den satın alınan Petrol Ofisi’nin üst yönetimi değişiyor. Değişime en tepeden başlandı. Yıllardır İpragaz’ın CEO’luğu görevini yürüten Selim Şiper, Petrol Ofisi’nin başına geçiyor.

Selim Şiper’in ,Deneyim ve pazarda olan sağlam duruşu sayesinde başarıları ardı ardına gerçekleşiyor. Onun petrol Ofisi –(VİTOL) e katkılarının neler olabileceği şimdiden sektör de konuşulan konuların başında geliyor geçmişte ,bir çok alanda başarılara imza atmasının yanı sıra Petrol Ofisinin büyümesinde kendi vizyonunda getirdiği avantajları ilave edersek, neler yapabileceği merak konusu ; şimdiden iyi sonuçların olabileceği inancı içerisindeyiz.

Selim Şiper ; VİTOL-Petrol Ofisi A.Ş. tarafından CEO ve Petrol Ofisi Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanması ,hem Ülkemiz hem de Avrupa –Asya birlikteliğinin enerji sektörüne ivme kazandırmasının yanında Türkiye’nin bir enerji köprüsü olmasında büyük katkısı olacağı kanaatindeyiz.

Petrol Ofisi A.Ş.

2016 yılında 30,8 milyar TL satış geliri elde eden Petrol Ofisi, Türkiye’nin en büyük özel sektör şirketlerinden biridir. Petrol Ofisi, 1.707 akaryakıt istasyonu, 1 madeni yağ fabrikası, 9 akaryakıt, 3 LPG terminali, 20 havaalanı ikmal ünitesi ve yaklaşık 1,1 milyon metreküpü aşan depolama kapasitesiyle Türkiye’nin lider akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketidir.

Saygılarımızı sunarak ,Selim ŞİPER e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Levent Kandemir

İletişim : 0.532.1783162

e-mail:leventkan-@hotmail.com

Etiketler
Daha fazla göster

İlgili Makaleler

seers cmp badge
Close

ilan blok Tespit

Lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakarak bize destek olmayı düşünün.